onsdag 27 juli 2011

Onsdag 27/7

Flera av hästarna som har varit sjuka börjar nu friskna på sig. Flera har redan börjat gå fort igen på rakbanan.
Nu kommer dom att få en riktig träningsperiod, Så får vi se sen hur långt det är kvar till start för dom.

måndag 25 juli 2011

Digital Creation 2:a

Digital Creation slutade 2:a idag på Färjestad. Hon tog ledningen inledningsvis av loppet och släppte sedan till favoriten när den kom efter ca 600m körda. Sedan liftade hon med till 2:a platsen på tiden 17,2. Tycker att hon gjorde en bra insats och känns hon fortsatt fin efter det här loppet så kommer hon troligtvis att starta igen om ungefär 2 veckor.

Till start 25/7

Digital Creation startar idag på Färjestad i kvällens 3:e lopp. I vagnen sitter Tom Horpestad. Hon var sjuk senast hon startade och nu har det gått ett tag sedan sist så hon behöver nog lopp i kroppen då hon bara tränat hemma mellan starterna. Allt känns i alla fall bra med henne i jobben och sköter hon sig som hon ska kan hon ses med platschans.

torsdag 7 juli 2011

Lite Info

Då Coral Kings blodprov inte var riktigt bra fortfarande efter två veckor tog vi ett virus prov på honom och det visade sig att han hade rhinovirus.
Själva viruset är inte farligt om man inte överanstränger dom allt för hårt flera gånger men för säkerhets skull har vi tagit prover på alla hästarna för att se om det är några fler som har viruset då man inte ser det på pulsen eller på ett vanligt blodprov.
Enda sättet för dom som är sjuka är att vila helt i tre veckor så nu blir det bara lugn träning för dom tills vi får provsvaren nästa vecka.

lördag 2 juli 2011

Träningsrapport

Under fredagen var det fyra fina jobb vi körde med hästarna. Alla tre två-åringarna känns fortsatt fina och om ca två veckor åker vi in till banan med dom för att testa av dom lite.

Digital Creation var sjuk sist men har gått två jobb nu och känns smidig och pigg så hon kommer att anmälas så fort det finns något passande lopp åt henne.

Till Start 3/7

Sundbyholm kör sent eftermiddags trav på söndagen och Richard kör tre hästar.

Både Aggas Diva och You Know borde ha bra segerchanser om dom funkar som det ska.
Den tredje hästen Emma Capo får ses med outsider chans.